За Нас

1

Max Imo е агенция за недвижими имоти, която предлага цялостни решения за проблемите и нуждите на клиентите си.

Работата на нашите консултанти е да договорят възможно най-добрата сделка за Вас в най-кратък срок от време без излишни нерви от Ваша страна.
Ако някога сте си задавали тези въпроси, значи сте попаднали на правилното място.

„Как да продам/отдам имота си на възможно най-добра цена и при най-добри за мен условия?”

„Как да закупя/наема имот без да се налага да правя десетки безмислени огледи и да избегна опитите да бъда измамен?”

„Как да управлявам правилно отдаденият под наем от мен имот без да ме застрашават не малкото реални рискове? Как да избера човек, който да упълномощя при нужда, с тези ми задължения за да си подсигуря максимална сигурност, постоянен доход и 12 месечна заетост на жилището ми? ”

„Как работи пазарът на недвижими имоти в София и по какъв начин да изляза на него като активен участник търсейки максимален резултат?”

„Какви са реалните нива, на които стават сделките с недвижими имоти, какви процеси ще има в цялата сделка, как да направя правилният избор на консултант сред толкова много агенции на пазара на недвижими имоти в София?”

Какво можете да очаквате от нашите консултанти?

Да бъдеш консултант в агенция за недвижими имоти е като да си лекар.

При нас идват различни клиенти с много разлчини проблеми и цели за развитие. Клиентите идват при нас с конкретни искания за услуги, защото са чули от някъде или са си изградили представата, че брокерите и пазара на недвижими имоти работят по определен начин. След като поговорим и разгледаме всички варианти за разрешаването на проблема им те разбират, че изградената им представа не е, това което могат да получат всъщност и въобще не са подозирали, че могат да се възползват от услуга от такова естество.

Ние не работим отделно от вас. Работим заедно, в екип и пълно съгласие, за да постигнем резултатите, към които се стремите.
Max Imo не е традиционната агенция за недвижими имоти. От нас няма да чуете „идвам да снимам“ или „ако има нещо, което отговаря на изискванията Ви ще звъннем“. Ще чуете единствено за стратегия, потенциални клиенти, увеличаване на клиенти и продажби. Нас не ни интересуват „снимки“ или „апартаменти“, които евентуално отговарят на изискванията Ви“. Интересуват ни реалните възможност за постигането на Вашата цел и това как да ги направим повече и по-добри.

Затова, ако искате фото брокер или човек разрешаващ Вашите проблем по телефона, ние не сме вашите хора. Но ако искате повече от отличен резултат и работа с професионалист, свържете се с нас още сега!

Защо да ни се доверите?

Много често първото впечатление от Max Imo в клиентите ни е, че сме малка агенция, която е от скоро на пазара. Да, това я вярно.
Ние сме малка агенция и работим със специални клиенти. Използваме иновативни системи за разрешаване на казусите и проблемите Ви, консултираме ви и ви помагаме да видите неща, които до сега не сте и подозирали, че съществуват. Освен това ставаме ваши приятели, защото Вие се доверявате на нас за едни от най-важните транзакции в живота си.
Точно по тази причина бизнесът ни е малък – ако беше голям, нямаше да можем да ви дадем човешко отношение и внимание, които са най-важни за нас.

Ето и някои от предимствата от работата с нас:

  • Ние имаме личен подход към всеки клиент и решаваме персонално проблемите Ви;
  • Използваме една от най-добрите маркетинг стратегии в световен мащаб и непрекъснато обновяваме и подобряваме услугите си;
  • Консултираме ви по какъв начин да излезете на пазара на недвижими имоти, който ще ви донесе максимална удовлетвореност;

Това е нашето призвание. Това е Макс Имо.
Разшири хоризонта си!